Hosteli u Nišu

aurora-hostelRezervišite smeštaj u hostelu Aurora i videćete koliko se hosteli u Nišu razlikuju. Besplatna posteljina i peškiri, besplatan parking u podzemnoj garaži kao i besplatan interenet učiniće Vaš boravak maksimalno udobnim. Hostel raspolaže trokrevetnim i osmokrevetnim sobama pa će Vam biti idealno bilo da putujete sami ili sa većom grupom prijatelja. Kliknite na link Hosteli u Nišu cene i pogledajte cene soba kao i cene pojedinačnog smeštaja.

Ljubazno osoblje Vam je dostupno 24 sata dnevno i može Vam pružiti informacije o Nišu i njegovoj istoriji, važnim mestima, noćnom životu, turama/kartama, a i brzo Vas prijaviti ili odjaviti iz hostela. Kuhinja ima mnogo toga da ponudi kao što su mikrotalasna rerna i aparti za kafu, tako da možete lako da napravite tople obroke i piće ili se jednostavno opustite uz kafu ispred televizora.

Hostel Aurora se nalazi u centru Niša i udaljen je 10ak minuta od autobuske i železničke stanice i svega par minuta hoda do znamenitosti kao što je Turska tvrđava ili do pešačke zone grada gde se nalaze shopping centri kao i restorani i kafići koji imaju bogat program svakog dana u nedelji.

Na linku Hosteli u Nišu proverite raspoloživost mesta i rezervišite smeštaj za željeni datum.

Comments are closed.